evocut fatburner cepat kurus cair lemak
EvoCut evolusi pembakar lemak.  Ekstrak terkini untuk cairkan lemak anda.

SEMUA NAK KURUS. SEMUA NAK DAPAT BODY CANTIK. BAIK LELAKI, BAIK PEREMPUAN.

Kalau perempuan tu lagilah. Sanggup berhabis ribuan ringgit nak kurus. Tapi tahu tak MASALAHNYA apa yg buat anda TAK KURUS-KURUS?

MASALAH UTAMA ADALAH NAK KONSISTEN GUNA SETIAP HARI.

Saya nak share satu produk yang 
SANGAT BERKESAN dan SANGAT MUDAH utk digunakan setiap hari.

Ia dalam bentuk tablet kunyah PERISA MANGGA yg SANGAT SEDAP.

evocut pembakar cair lemak

EVOCUT adalah FAT BURNER KUNYAH PERTAMA DI MALAYSIA yang mengandungi estraks terkini AFRICAN MANGO SEED, sejenis herba yg paling TOP sekarang ini di dunia. Dan ia turut mengandungi Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Green Coffee yg terbukti dari segi kajian, boleh menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat.


Jangan bimbang EVOCUT tidak mengandungi bahan dan dadah terlarang dan ianya selamat digunakan. 100% herba terpilih.

EvoCut pembakar cair lemak
evocut cair lemak african mango seeds
African Mango Seed
Berfungsi untuk mengaktikan Leptin dan menstabilkan gula dalam badan bagi memberikan kesan rasa kenyang yang lama dan mengawal selera makan
evocut cair lemak l-carnitine
L-Carnitine
Berfungsi untuk menukar lemak dalam badan kepada tenaga so lemak yang lama akan digunakan sepenuh oleh badan dan meningkatkan proses pembakaran lemak
evocut cair lemak green coffea bean
Green Coffee Bean
Berfungsi meningkat metabolisme dan menstabilkan hormon serta menstabilkan urik asid dalam perut untuk memastikan proses pencernaan lancar
evocut cair lemak garcinia cambogia
Hydroxycitric (Garcinia Cambogia)
Berfungsi untuk mempercepatkan proses penguraian lemak tepu supaya badan dapat membakar lemak dengan cepat dan efisyen serta meningkatkan sistem imun badan
evocut pembakar cair lemak fungsi

EvoCut evolusi pembakar lemak. Ekstrak terkini untuk cairkan lemak anda.

WHATSAPP SINI

Lemak KakRos 12kilo lesap

Mari tonton testimoni Kak Ros turun 12 kilo dalam beberapa minggu sahaja.

Turun 12 kilo

Mari tonton testimoni abang Rozaimi turun 12 kilo dalam 2 minggu sahaja.

Promosi Terhad !!

Turun Sehingga 30kg dan Anda Jimat RM 470.  FULL REFUND jika tiada perubahan.

RM 130

PAKEJ KURUS 1
1 BOTOL - 30 TABLET

HARGA BIASA - RM 190
JIMAT RM 60
BELI SEKARANG

RM 160

PAKEJ KURUS 2
2 BOTOL - 60 TABLET

HARGA BIASA - RM 380
JIMAT RM 220
BELI SEKARANG

RM 290

PAKEJ KURUS 3
4 BOTOL - 120 TABLET

HARGA BIASA - RM 190
JIMAT RM 470
BELI SEKARANG

FAQ

Semua pertanyaan yg customer biasa tanya ada di sini.  Jika ada pertanyaan lanjut, whatsapp je kami terus.
Sebotol mengandungi 30 tablet untuk 30 hari di kunyah sekali sehari tapi jika nak boost boleh ambil 2 biji, sebiji waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebiji waktu malam sebelum makan malam.
kunyah sebiji sekali sebelum sarapan. Kalau x sempat @ terlupa, boleh amik bila2 masa saja yang teringat.
Perisa mango (mangga) yg sangat sedap. Silap gaya habis 1 botol 😂 Opps!.. ikut aturan makan ye
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
Nope. Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal.
Dah boleh stop. Nak continue pon ok. Takde masalah.
Ingredient EvoCut semuanya fokus pada pembakaran lemak dan untuk menguruskan badan. Kami juga sediakan group wasap COACH KURUS EVOCUT untuk bantu dan guide anda. Kalau tak jadi, jangan risau kami ada Money back Guarantee.
Tiada pantang larang sebab Evocut adalah sejenis produk berasaskan herba iaitu makanan kesihatan dan BUKAN ubat. Cuma disarankan minum air putih dengan cukup & kurangkan minuman manis. Coffee boleh minum takde masalah.
Tidak perlu bersenam kerana Evocut dapat membakar dan mencairkan lemak secara efektif kerana EvoCut diformulasikan dengan 4 ejen pembakar lemak utama yg POPULAR dan TERKINI. EvoCut adalah TOTAL FAT BURNER tapi jika anda bersenam akan mempercepatkan lagi proses. Juga tidak perlu untuk diet kerana ianya mengenyangkan malah melawaskan pembuangan tanpa menyebabkan cirit-birit. Cuma dengan jaga pemakanan anda akan mempercepatkan proses.
Yes boleh tapi pastikan jarak masa sekurang-kurangnya 2 jam.
Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk kurus sama ada EvoCut atau apa2 produk kurus yang lain.
Ibu menyusu boleh amik EvoCut bila baby berumur 3 bulan kerana sebelum umur 3 bulan baby lebih sensitif dengan pemakanan yang di ambil oleh ibu.
Boleh. InsyaAllah xde masalah. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Evocut tiada gula. Bagi pesakit jantung juga, insyaAllah Evocut dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.
Seawal umur 15 – 60 tahun.
Sebenarnya tidak ada masalah tapi kalau ada simpton2 seperti jantung berdegup laju or simptom2 lain perlu stop segera ye.
Yes boleh. Tapi pastikan makan sebelum atau selepas amik Evocut, perlu makan. Jangan biar perut kosong ok.
Boleh amik. Tapi bagi yang ada masalah bila time period (tak teratur) baik stop. Sebab kadang2 bukan sebab supplement yang kita amik, even makanan yang sejuk pun tak sesuai amik time period kalau ada sensitif. So… kalau takde masalah tu, ok je amik.
4 bahan utama dan terkini African Mango Seed, Hydroxycitric – (Garcinia Cambogia), Green Coffee Bean dan L-Carnitine. Ini boleh membantu badan bakar lemak dan turun sekurang-kurangnya 2-3kg dalam masa seminggu je.😍
Bergantung pada HQ. Promosi ini terhad da bila2 masa saja HQ boleh STOP. Jadi jangan lepaskan peluang.
Yes. EvoCut dikelaskan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan BUKAN farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.

Ada soalan tambahan?

Anda boleh terus klik mana2 butang ORDER SEKARANG atau boleh whatsapp kami di talian 60193010002
Waktu cut off order jam 12 tengah hari. Kami pos SETIAP hari kecuali cuti umum. Rakan courier kami Poslaju dan DHL. Tempoh terima barang selalunya antara 1-3 hari bekerja
InsyaAllah original, tulen. Terus dari HQ sebab semua shipment HQ yg handle.